Het Zoetste Huis van Leuven

Dé speciaalzaak in geschenkmanden

Een rijkelijk assortiment aan zoetigheden

Bekend als “Het Zoetste Huis van Leuven”, dé speciaalzaak in geschenkmanden sedert 1994! Het ideale geschenk voor jong en oud, familie, vrienden of relaties! De manden kunnen volledig naar budget en smaak gevuld worden uit een uitgebreid assortiment. Kom langs en bestel tijdig! Telefonisch of via mail bestellen kan ook!

Wij bieden ook een uitgelezen selectie aan van het Weyn’s honing assortiment: wereldwijde honingsoorten, stuifmeel, honingwijn en mede, choco en marsepein met honing, honingkoek, koninginnegelei, ... Ook suikervrije producten zijn beschikbaar! Tevens verkopen wij de Leuvense Fonskes en andere streekproducten waaronder verschillende bieren, jenevers,... en natuurlijk de Lo(v)onse Pruimenstroop.

Temmerman Leuven

Geleid met goesting

Temmerman Leuven, speciaalzaak in geschenkmanden en ander lekkers, wordt geleid door Benedikte Vansteenkiste. Zij selecteert met zorg en smaak de lekkerste producten. Ook stelt ze met veel plezier pakketten samen op maat.

Veerle Van den Meersche

Ik beaam: met voorsprong dé winkel met de grootste keuze aan kwaliteitsvolle lekkernijen en streekproducten! Zoek je een origineel cadeau, ga dan zeker eens langs en laat Benedicte een prachtige mand samenstellen. Je vindt hier ook (streek) producten die je gerechten dat extraatje geven of een lekker snoepje, voor groot én klein!

Ronny Robberecht

Dit is met véél voorsprong de winkel met de meeste lekkernijen en authentieke delicatessen in héél Leuven.

Kizzy Vereecken

5 sterren!