Geschenkmanden

EEN GESCHENK OM DUIMEN EN VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Manden worden naar uw smaak, wens en budget gemaakt.

Een rijkelijk assortiment van zoetigheden om te schenken bij tal van gelegenheden: een huwelijk, een verjaardag, moeder- of vaderdag, bij pensioen, met Pasen, Kerst, of Valentijn, of zomaar ... Hieronder vindt u alvast enkele suggesties. De Temmerman geschenkmanden worden aangepast aan de gelegenheid en worden volledig `op maat` gemaakt!

Heel wat bedrijven vinden eveneens hun gading bij Temmerman voor gepersonaliseerde manden. Wil u iemand verrassen met een origineel kado, neem dan zeker contact (telefonisch, contactformulier, email) op, zodat uw perfect geschenkpakket klaar staat.

Streekmandje Vlaams-Brabant

Lokale lekkernijen

Wil je iemand laten proeven van het heerlijks dat onze streek te bieden heeft? Dan zit je met deze geschenkmand met Vlaams-Brabantse specialiteiten gebeiteld. We stelden een pakket samen met de heerlijkste lokale lekkernijen.

Kerstverwenmand

Heerlijks voor onder de kerstboom

Op zoek naar een kerstcadeau? Met deze kerstverwenmand maak je zeker iemand erg blij. De geschenkmand, speciaal samengesteld voor de feestdagen, is een perfect geschenk voor echte levensgenieters.

Snoepers Streekmand

Wie zoet is, krijgt lekkers

Als je een fijne attentie zoekt of een relatiegeschenk, is deze mand echt wat je zoekt. Een geschenkmand met lekkere, zoete specialiteiten uit de streek wordt steeds op enthousiasme onthaald.

Lekker Leuven

Heerlijks uit de streek

Ga voor lokaal en verras iemand met een mand vol heerlijks van de regio Leuven. We stelden een geschenkmand samen met het beste uit onze stad.

Jouw eigen creatie?

Stel je eigen mand samen

Je kan ook zelf een geschenkmand samen stellen, volledig naar de smaak van degene die je wil verrassen: een mand vol zoets voor een zoetebek, met chocolade voor een cacaoliefhebber, een mand met originele dranken van thee tot schuimwijn, om een groep te bedanken, huwelijk,..... Je kiest helemaal zelf! Contacteer ons voor een gepersonaliseerde mand.